Rundelsgrän 34, 753 12 Uppsala info@malareuppsala.nu

Om företaget

Målare Uppsala startade 1991 och efter lite mer än 20 år i branschen har vi samlat på oss den kunskap och kompetens som krävs för att kunna utföra riktigt bra arbeten åt våra kunder. Vi älskar att måla och tapetsera, det är därför vi har valt detta som vårt dagliga arbete, så du kan alltid förvänta dig ett professionellt utfört arbete, som håller hög kvalitet. Det står vi för.

Vi erbjuder våra tjänster till såväl företagare som privatpersoner, och bland våra kunder kan ni finna HSB, Uppsalahem, Uppsala Kommun och så vidare, bara för att nämna några. Vi har många goda referenser, och vi arbetar hårt för att det så skall förbli.

Vi har idag möjligheten att sysselsätta 11 stycken, oerhört kunniga och duktiga, målare, varav fem stycken är epoxiutbildade. Vi har även en expertutbildad servicemålare, allt för att du som kund skall få den kvalitet som du strävar efter. Vi kan erbjuda våra kunder ett större antal tjänster, däribland våtrumsmålning och expoximålning. Epoximålningen utförs av någon av våra specialutbildade medarbetare. Vi har tillgång till en skylift, vilket innebär att inte heller arbeten på hög höjd är något problem för oss, och för den som så önskar kan vi även utföra mindre snickeriarbeten, så som renovering av fönster eller golvläggning. Bara lägg fram dina önskemål, så skall vi se om vi inte kan hjälpa er.

Varmt välkommen att kontakta oss på Målare Uppsala redan idag. Vi målar för att det är roligt.