Rundelsgrän 34, 753 12 Uppsala info@malareuppsala.nu

Våra tjänster

Varför utföra ett halvtaskigt och stressigt arbete själv, när du kan anlita en riktigt professionell hantverkare som gör jobbet på ett kick och lämnar efter sig ett resultat som helt matchar dina förväntningar?

Hos oss på Målare Uppsala kan du använda dig av ROT-avdraget, vilket innebär att du får göra avdrag på arbetskostnaden, och alltså bara behöver betala hälften. Det innebär att ett jobb som skulle ha kostat tjugotusen kronor, varav sextontusen var arbetskostnad, kommer sluta på en summa på tolvtusen kronor. Det är väl inte helt fy skam tycker vi, och det borde inte du heller göra.

Målare Uppsala har ett större antal tjänster som vi gärna erbjuder dig som kund, företagare eller privatperson. Vi kan utföra er våtrumsmålning och er epoximålning. Epoximålningen utförs av någon av våra fem målare som specialutbildat sig inom just epoxi. Vi kan även hjälpa er med målning på höga höjder, då vi kan nyttja en skylift till just detta. Om ni skulle behöva hjälp med tapetsering, renovering av fönster, lavering, ådring, lasering, att lägga golv samt andra diverse snickeriarbeten så är vi företaget för er.

Är ni nyfikna på att veta mer om de tjänster vi erbjuder eller veta om vi kan utföra ett specifikt arbete för er, så är ni varmt välkomna att kontakta oss gärna redan idag.

Vill ni veta mer om ROT avdraget så svarar vi gärna på era frågor, men det går även bra att ringa Skatteverket om just detta.

Uppsala målare billigt